samarbejdspartnere vilkår presse kontakt
 
 
  forside køb videoer shop motorik nyheder spørgsmål og svar det siger andre om minimotion  
 

vilkår

1. Sådan fungerer Minimotion

  • Øvelserne bestilles via minimotion.dk eller via mail.
  • Alle priser på siden angives i danske kroner og er inkl. moms.
  • Øvelserne på minimotion betales forud.  Med intervaller på 3 måneder sendes en mail til brugerens mailadresse med et link. Dette link dirigerer brugeren til en hjemmeside, hvor videoklippet vises.
  • Når du bestiller modtager du automatisk en faktura på din e-mail. Evt. rabatter vil fremgå på fakturaen.

Alle aftaler der indgås er på dansk. Du skal være mindst 15 år for at købe adgang.

2. Hvem kan benytte minimotion
Alle videoer på minimotion afspilles via Flash - har du ikke Flash installeret på din computer kan du hente det gratis ved at klikke her.

3. Sådan kan du betale
Vores betalingssystem er CashCow 2.0 og vi modtager disse betalingsløsninger:

  • Dankort

Beløbet for øvelserne bliver trukket, når du har godkendt din bestilling. Vi kan aldrig trække et større beløb end det du har godkendt ved bestillingen. Du betaler ikke gebyr til PBS, det betaler minimotion.

4. Sikkerhed
Til at håndtere dine oplysninger benytter vi os af en PBS certificeret betalingsgateway. Denne sørger for godkendelse af kortet. Serveren foretager en SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan opsnappe, de informationer du indtaster. Du er derfor sikret den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Hvis nogen skulle misbruge dit betalingskort, skal du straks kontakte din bank som kan hjælpe dig. Du løber altså ingen risiko ved at handle hos minimotion.

5. Aftaleindgåelsen og kvittering
Når du køber adgang på minimotion, indgår du aftalen med Minimotion, Odensevej 56, 5800 Nyborg. Når du har foretaget et køb modtager du en e-mail kvittering. Denne kvittering er dit bevis for det aftalte, og den svarer til indholdet af den dokumentation, som minimotion opbevarer om den indgåede aftale. 

6. Fortrydelsesret
Til dit køb er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage, fra du har modtaget ordrebekræftelse (kvittering) fra minimotion. Dit køb træder i kraft straks, og du kan derfor kun benytte fortrydelsesretten hvis du ikke har benyttet øvelserne.

Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du inden udløbet af 14-dages fristen meddele dette til minimotion på rikke@minimotion.dk eller adressen

Minimotion
Odensevej 56
5800 Nyborg


7. Historik
På brugerkontoen "Min side", kan du altid få et overblik over de film og artikler, som du allerede har modtaget. Du har adgang til film og artikler, så længe du har købt adgang til. 14 dage efter din periode er ophørt slettes din adgang til siden.

8. Sprog
Minimotion kommunikerer med sine brugere på dansk.

9. Personoplysninger
For at kunne sælge til dig, er det nødvendigt, at du oplyser:

Navn
Adresse
Tlf. nr
E-mail

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne sende abonnement og kvittering til dig. Personoplysningerne registreres hos minimotion og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.

Når vi indsamler personoplysninger via vores website sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkeligt samtykke.

Oplysningerne kan kun ses af ejerne af minimotion og videregives naturligvis ikke til trejdemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi benytter os af logistik for at kunne optimere websitet til gavn for dig som kunde. F.eks opsamler vi oplysninger om antal besøgende, hvilke abonnementer der sælger bedst osv.

10. Brugers væsentlige misbrug
Dit køb er personligt og må benyttes på computere i husstanden. Du må kun benytte indhold fra minimotion til privat visning. Det er forbudt at kopiere og distribuere indhold fra minimotion. Hvis minimotion konstaterer eller har væsentlig bestyrket mistanke om, at en bruger kopierer indhold fra minimotion, kan vi uden varsel afskære brugers adgang til at benytte minimotion, ligesom vi forbeholder os at iværksætte retsforfølgning mod brugere, der krænker minimotion eller andres ophavsrettigheder.

11. Nyhedsbreve
Som kunde hos minimotion modtager du automatisk vores nyhedsbreve som løbende holder dig opdateret om hvad der sker på minimotions hjemmeside. Ønsker du ikke at modtage nyhedsbreve kan du opsige det via et link i hvert nyhedsbrev eller ved at sende en mail til rikke@minimotion.dk.

12. Ansvarsfraskrivelse
Minimotion vil bestræbe sig på, at minimotion og den knyttede funktionalitet er tilgængelig på alle tidspunkter. Vi påtager os imidlertid ikke ansvar for tab, der måtte opstå som følge af tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling, eller tab påført på anden måde, ligesom vi fraskriver os ethvert ansvar for tab forårsaget af, at bruger har anvendt servicen uden at følge de tekniske kravspecifikationer og supplerende vejledninger. I tilfælde af nedetider, som væsentligt forringer brugeres mulighed for at have gavn øvelserne, vil vi forlænge adgangsperioden tilsvarende eller efter et skøn yde anden rimelig kompensation.

De foreslåede øvelser er givet ud fra vores bedste viden. Enhver anvendelse af vore forslåede øvelser er imidlertid på eget ansvar. Hvis brugeren er i tvivl om anvendelse eller følgevirkninger af anvendelse af øvelser anbefales at anvende lægelig bistand. Vi påtager os ikke ansvar for følgevirkninger ved brug af øvelserne.

HUSK  at alle børn er forskellige
Alle børn er forskellige og når de enkelte milepæle i deres eget tempo. Og det er sjældent, at de udvikler sig på alle områder samtidig. Der er mange forhold, der kan spille ind på hvordan dit barn udvikler sig, fx kan en vanskelig eller for tidlig fødsel betyde, at barnet skal bruge lidt længere tid på at nå milepælene. Kontakt din læge eller sundhedsplejerske hvis du bekymrer dig om dit barns udvikling. 

 

tilmeld dig vores
gratis nyhedsbrev
 

minimotion.dk - odensevej 56 - 5800 nyborg - cvr. 32 48 80 80 - tlf. 40 99 49 49 - mail. rikke@minimotion.dk