samarbejdspartnere vilkår presse kontakt
 
 
  forside køb videoer shop motorik nyheder spørgsmål og svar det siger andre om minimotion  
 

samarbejdspartnere

Kiropraktorhuset, Nyborg

Karina Gyrst fra Kiropraktorhuset, Nyborg har været med til at udarbejde øvelserne til Minimotion. Karina Gyrst har desuden udviklet Fossflakes BabySkies, der er en topmadras designet til at skåne spædbørns bløde baghoved. De første fire måneder af spædbarnets liv er hovedet modellerbart. Gyrst Newborn topmadrassen er skabt til at give hovedet et blødt leje, hvor end barnet ligger på ryggen.

Se mere på www.lavminryg.nu


Helseinstituttet, Nyborg

HelseInstituttet arbejder for at skabe et sted, der kan tilbyde traditionel behandling såvel som alternativ behandling og udnytte det bedste indenfor begge områder.

Minimotion arbejder primært sammen med ergoterapeut Kirsten Teichert, der har speciale i sanseintegration. Derudover er hun forfatter til bøgerne Sansebørn og Sansetrolde og Mugge og Sansetroldene.

Læs mere på www.helseinstitut.dk

My World by Green Cotton

My World by Green Cotton har sponsoreret tøjet til børnene i alle optagelserne.

Bag My World by Green Cotton står vrksomheden Novotex A / S. Novotex var den første til at producere tøj fra certificeret økologisk bomuld, og er certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Green Cotton har eksisteret som et registreret varemærke siden slutningen af 80's, og som børne kollektion siden 2006.

Se mere på www.green-cotton.dk  

 

 Kong Gulerod

Michael Ruby fra Kong Gulerod har i hele opstartsfasen af Minimotion bidraget med sparring omkring strategi, markedsføring, profil og web design. Kong Gulerod har ligeledes udarbejdet Minimotions folder.

Kong Gulerod har en bred viden inden for  projektledelse, strategisk sparring, personaletræning, forretningsudvikling, corporate social responsibility, konceptdesign, markedsføring, konceptudvikling, webkoncepter og meget meget mere...
 

Læs mere på www.konggulerod.dk

Babymassage hos Babystryg.dk

Babymassage er kærtegn, strygninger og varme bløde hænder. Det er veldokumenteret, at man i århundreder har brugt massage til berøring og kendt fordelene ved denne berøringsform. Budskabet er klart ; Massage gør os godt og baner vejen for et sundere, lykkeligere og roligere liv. Babayer og småbørn har både fysisk og psykisk glæde af massage, og man kan fortsætte med massage under deres opvækst som et middel til at berolige, lindre smerter og øge deres velbefindende.

Læs mere på www.babystryg.dk

 Østfyns Erhvervsråd

I opstarten af Minimotion har Østfyns Erhvervsråd stået til rådighed med vejledning, sparring og et kæmpe netværk.

Østfyns Erhvervsråd tilbyder etableringsvejledningen med tilbud om gratis hjælp, vejledning og sparring i forbindelse med opstart af egen virksomhed.

Læs mere på www.ostfyn.dk

 

 

tilmeld dig vores
gratis nyhedsbrev
 

minimotion.dk - odensevej 56 - 5800 nyborg - cvr. 32 48 80 80 - tlf. 40 99 49 49 - mail. rikke@minimotion.dk