samarbejdspartnere vilkår presse kontakt
 
 
  forside køb videoer shop motorik nyheder spørgsmål og svar det siger andre om minimotion  
 
 

Minimotion del af Børn i Byen-klubben


Minimotion har nu indgået en aftale med Børn i Byen, så medlemmer af Børn i Byen-klubben kan få et minimotion abonnement til en særlig klub pris.

Hvad er Børn i Byen?

Børn i Byen er en skattekiste af opdaterede oplevelser i byen for og med børn. Børn i Byen guider børnefamilier gennem byens kulørte kulturhav. Børn i Byen er forældrenes forum, hvor erfaringer deles og stjerner tildeles. Børn i Byen er til inspiration, til deling og til dig, som gerne vil bruge flere af byens børnetilbud.

Børn i Byen tilbyder
 

  • En konstant opdateret kalender med overblik over byens børnekulturelle tilbud.
  • En klub, som giver medlemmerne VIP adgang før alle andre til de store børnetøjslagersalg, supergode rabatter på cafeer, i butikker, til koncerter, i biografer og en masse andre forlystelser samt invitation til eksklusive klub-events.
  • Et ugentligt nyhedsbrev med de hotteste højaktuelle arrangementer, cool konkurrencer og tips til anderledes udflugter.
  • En idébank med anmeldelser og tips fra andre forældre, som deler deres erfaringer med legepladser, vuggestuer, cafeer, børneteater og alt muligt andet.
  • Artikler, nyheder og guides til livet med børn i din by.


Børn i byen klubben

Børn i byen klubben er et rent slaraffenland for funky øko-, kultur- og designinteresserede storbyforældre, der vil have mere nydelse, flere oplevelser og kvalitet i deres liv. Når du har meldt dig ind, modtager du et funklende sølvfarvet medlemskort med posten, men du kan benytte dig af tilbuddene allerede samme dag, du melder dig ind.

Se Minimotions Børn i Byen klub-tilbud her

 << tilbage

 

tilmeld dig vores
gratis nyhedsbrev
 

minimotion.dk - odensevej 56 - 5800 nyborg - cvr. 32 48 80 80 - tlf. 40 99 49 49 - mail. rikke@minimotion.dk