samarbejdspartnere vilkår presse kontakt
 
 
  forside køb videoer shop motorik nyheder spørgsmål og svar det siger andre om minimotion  
 
 

Balloner til ballonleg i 100% naturmateriale


Vi har netop fået en stor sending Greentips Balloner i 100% naturlig latex ind af døren - klar til ballonleg.

Når dit barn kan begynde at sidde selv kan det lege Minimotion legen 'Ballonleg' (6-9 måneder). Balloner er først og fremmest farvestrålende, hvilket stimulerer synet. Men balloner er også dejlig uforudsigelige i bevægelserne, og dette stimulerer faldreflekserne og øjen-hånd koordinationen på samme tid.Vælg daggamle balloner frem for nyoppustede, da de er nemmere at få fat i for de små hænder. Der må både gribes, klaskes eller blot gives plads til benovelse.

  • 100% nedbrydelige
  • 100% latex fra veldrevne skove
  • Godkendt af FSC
  • Latex producenterne får en fair trade pris
  • Stor chance for sjov, grin og benovelse

Indtil vores web shop kommer op at køre, kan du købe ballonerne via mail her:

 

 

 

 

Ballonerne er fremstillet i overensstemmelse med Forest Stewardship Council (FSC) regler, der sikrer at producenten ikke bidrager til skovrydning og ballonerne er desuden fremstillet under Fair Trade betingelser, som er med til at forbedre leve- og arbejdsvilkårene for producenterne og deres familier.

HUSK! Børn under 8 år kan få balloner galt i halsen eller blive kvalt af uoppustede balloner. Balloner frarådes til børn under 3 år. Der skal derfor altid være en voksen i nærheden. Børn skal ikke lege med uoppustede balloner. Smid ødelagte balloner ud med det samme. Vi anbefaler at du bruger en ballonpumpe til oppustning af ballonerne.


<< tilbage

 

tilmeld dig vores
gratis nyhedsbrev
 

minimotion.dk - odensevej 56 - 5800 nyborg - cvr. 32 48 80 80 - tlf. 40 99 49 49 - mail. rikke@minimotion.dk