samarbejdspartnere vilkår presse kontakt
 
 
  forside køb videoer shop motorik nyheder spørgsmål og svar det siger andre om minimotion  
 
 

Stil spørgsmål om dit barns motoriske udvikling


Der kan dukke mange mange spørgsmål op når man bliver forældre til et lille nyt menneske. Hos Minimotion kan du stille spørgsmål om alt omkring dit barns motoriske udvikling.

Børnefysioterapeut Karoline Winterø og kiropraktor Karina Gyrst har begge en lang erfaring med børn og deres sansemotoriske udvikling og stiller gerne deres viden til rådighed for dig.

Karoline Winterø er uddannet fysioterapeut og har siden 2008 udelukkende beskæftiget sig med børn. Hun har i 2008 været på kursus hos Ute Imhoff, som er specialist indenfor børnefysioterapi, og har siden beskæftiget sig meget med børn, som har låsninger i nakke og ryg og deraf følgende problemer omkring den sansemotoriske udvikling.

Hun brænder for at hjælpe børn videre i den motoriske udvikling via det tætte samarbejde med forældrene. Hun er desuden tilknyttet Kiropraktorhuset i Nyborg, hvor hun giver råd og vejledning til forældre, hvis børn bliver behandlet for nakke- og rygproblemer i huset. Karoline har tidligere arbejdet som børnefysioterapeut i Nyborg kommune, men er nu en del af det ergo- og fysioterapeutiske børneteam i Assens kommune (er pt. på barsel). Og så er hun mor til Astrid på 4 år og Rosa på 6 måneder.

 

Karina Gyrst er uddannet kiropraktor fra Palmer College of Chiropractic, Iowa i 1990. Karina åbnede egen kiropraktisk klinik i Korsgade, Nyborg i 1991 og etablerede i 2003 en af de første tværfaglige klinikker i landet da bygningen Gl. Toldbod blev erhvervet.

Klinikken har fra den første dag fokuseret på hele familien i kiropraktikken; barnet, den unge og de voksne med hver sine behov og mulige skavanker under opsejling og der er desuden stort fokus på at forebygge gennem træning. Karina har gennem årene udvidet og opdateret sine færdigheder indenfor behandling af nyfødte og børn samt gravide. Nøgleord i behandlingen er effektivitet, nænsomhed og høj professionel standard med barnet i centrum.

Hvad kan du spørge om?

Både Karoline og Karina spænder meget vidt i deres viden omkring børn og deres sansemotoriske udvikling, så jeg er helt sikker på at de også har et svar til dig.
Flere forældre har allerede stillet spørgsmål som: Hvor meget skal jeg lege med mit barn hver dag?, Hvor mange gange skal legene med Minimotion gentages? Hvornår skal vi starte op på en ny øvelse? Hvad kan jeg gøre for at hjælpe min søn til at kunne lide at ligge på maven?
Og de sidder klar til at svare på dit spørgsmål også!

Indsend dit eget gode råd til Minimotion legene

Når du har abonnement på Minimotion legene har du mulighed for at indsende dit eget gode råd til legene. Hvis du har fundet ud af et godt tips, som du gerne vil dele med andre, så lad os endelig høre fra dig.

Du skal blot klikke på nedenstående link, som du også finder under hver enkelt af filmene, når du er logget ind på 'Min side'.
 

Vi glæder os til at høre fra dig!
 << tilbage

 

tilmeld dig vores
gratis nyhedsbrev
 

minimotion.dk - odensevej 56 - 5800 nyborg - cvr. 32 48 80 80 - tlf. 40 99 49 49 - mail. rikke@minimotion.dk