samarbejdspartnere vilkår presse kontakt
 
 
  forside køb videoer shop motorik nyheder spørgsmål og svar det siger andre om minimotion  
 
 

Den perfekte barselsgave eller dåbsgave


Hvis du vil give en barselsgave eller dåbsgave, som er anderledes og som rækker langt ud i fremtiden, så skal du give den lille nye familie et abonnement på Minimotion i barselsgave eller dåbsgave.

Hos Minimotion kan du købe et gavekort til 6, 12, eller 24 lege for børn mellem 0-12 måneder i barselsgave eller dåbsgave. Alle legene er afstemt barnets alder og styrker den sansemotoriske udvikling og giver barnet den bedste start.

Et barn med et godt selvværd er desuden bedre til at håndtere oplevelser af succes og nederlag, hvilket øger barnets livskvalitet og trivsel.

Giv et gavekort til Minimotion i barselsgave eller dåbsgave og vær med til at give den lille nye familie den bedste start .

Bestil gavekortet du vil give i barselsgave eller dåbsgave herunder:

Gaveidéer til barselsgave og barnedåbsgave

Det kan være svært at finde en gave til barselsgave eller gave til barnedåb. Barselsgaver og dåbsgaver må gerne være personlige og blive husket mange år frem. Med et gavekort til Minimotion får du en gave til babyen, der rækker langt ud i fremtiden.

Forældre er det bedste 'legetøj' for deres barn. Det er gennem dem, at det lille barn trygt og sikkert kan udforske og lære verdenen at kende. Udbyttet er både nærvær, velvære og sjov. Med et gavekort til Minimotion i barselsgave eller dåbsgave ved barnedåben – både dåbsgave til dreng og dåbsgave til pige – kan du være med til at inspirere de nye forældre til bevægelse sammen med det lille nye barn.

Mange fordele ved en god motorik

Der er mange fordele ved at børn har en god motorik, og hvis du mangler ideer til dåbsgaver og barselsgaver, så er et abonnement på Minimotion i barselsgave eller dåbsgave den perfekte idé. Her kan forældrene starte tidligt med at stimulere den naturlige udvikling gennem leg sammen med barnet.

Vi håber at du her har fået ideer til en dåbsgave eller barselsgave, som rækker langt ud i fremtiden.

Læs mere om fordelene ved en god motorik her<< tilbage

 

tilmeld dig vores
gratis nyhedsbrev
 

minimotion.dk - odensevej 56 - 5800 nyborg - cvr. 32 48 80 80 - tlf. 40 99 49 49 - mail. rikke@minimotion.dk