samarbejdspartnere vilkår presse kontakt
 
 
  forside køb videoer shop motorik nyheder spørgsmål og svar det siger andre om minimotion  
 
 

Minimotion deltager på Baby- og Børnemesse Fyn


Lykke Holtz fra Rolfhallens aktivitetsudvalg er initiativtageren bag Baby- og Børnemessen, der den 25. og 26. september for første gang løber af stablen på Fyn. Messen foregår i Rolfhallen, der er beliggende på Ørbækvej mellem Nyborg og Odense. 
 
"Baby- og småbørnsmessen i København er en velbesøgt messe, men som vi ofte hører ligger den desværre langt væk fra både Fyn og Jylland. Det vil vi nu gerne gøre noget ved, da vi er sikre på at også familier på denne side af Storebælt vil gøre alt for børnene og deres glæde og velfærd. Messen bliver derfor den første og eneste af sin slags på Fyn, og vi håber derfor på at kunne tiltrække rigtig mange børnefamilier fra hele øen." siger Lykke Holtz.  
 
Der vil i løbet af weekenden være shows for børnene og muligvis besøg af forskellige børnefigurer. Og der vil for forældrene være små foredrag omhandlende emner som f.eks. kost, motion og parforhold. 
 
Der vil blive taget entré, og prisen er 50 kroner for personer over 10 år. Under 10 år er gratis. 
 
Minimotion deltager også på messen med en stand, hvor du kan hoppe og trille på bold, slå kolbøtter og få inspiration til en sanselig hulahop ring.
 
Vi glæder os til at se dig! << tilbage

 

tilmeld dig vores
gratis nyhedsbrev
 

minimotion.dk - odensevej 56 - 5800 nyborg - cvr. 32 48 80 80 - tlf. 40 99 49 49 - mail. rikke@minimotion.dk