samarbejdspartnere vilkår presse kontakt
 
 
  forside køb videoer shop motorik nyheder spørgsmål og svar det siger andre om minimotion  
 
 

Mød Mette til Minimotion


I august startede 33-årige Mette Stelzner Salomonsen som underviser på minimotions baby gymnastik hold i Nyborg. Mød hende her:

Jeg har fået den store fornøjelse at være underviser på minimotions baby gymnastik hold på Helseinstituttet i Nyborg.

Interessen for minimotion kom efter at min datter og jeg i 2011 havde enormt stor glæde ved at gå til babygymnastik fra hun var 3-9 mdr. Jeg kan i dag se hvor stor betydning minimotion har været for hende, den glæde hun udviser hverdag ved at være i bevægelse. Minimotion er et unikt koncept, som jeg med stor begejstring og engagement ønsker at videregive til børn og deres forældre.

Jeg er uddannet idrætspædagog ved UCL i Odense januar 2009, og jeg har arbejdet med børn og unge både indenfor normal og specielområdet, bl.a. Vuggestue, børnehaver. I efteråret har jeg fået mulighed for at tag en pædagogisk Mindfulness instruktør uddannelse, som jeg ser i en god kombination med babygymnastikken.

I min fritid løber, svømmer går jeg mange ture. Derudover holder jeg meget af at dyrke yoga kombineret med Mindfulness øvelser. I sommeren 2013 fuldførte jeg en Mini triathlon i Nyborg. Jeg kobler af med en god bog og nyder at være ude i naturen med min mand og datter Sofie.

Jeg glæder mig til at se jer til Minimotion.

 

Har du lyst til en stund, hvor du og dit barn hygger, leger og danser sammen? Så er minimotion baby gymnastik det helt rette for jer!

Tilmeld dig minimotions næste baby gymnastik hold her

Tilmeld dig minimotion baby gymnastik her

 

 << tilbage

 

tilmeld dig vores
gratis nyhedsbrev
 

minimotion.dk - odensevej 56 - 5800 nyborg - cvr. 32 48 80 80 - tlf. 40 99 49 49 - mail. rikke@minimotion.dk