samarbejdspartnere vilkår presse kontakt
 
 
  forside køb videoer shop motorik nyheder spørgsmål og svar det siger andre om minimotion  
 
 

Vind billetter til Baby- og Småbørnsmessen i Øksnehallen


Er du gravid eller har I et eller børn mellem 0-6 år? Så er Baby- og Småbørnsmessen i Øksnehallen den 28. og 29. april absolut et besøg værd!

Minimotion deltager på standplads 8 - lige ved siden af sceneområdet. Både lørdag og søndag vil Rikke Nørregård Carlsen være på scenen for at lave baby-gymnastik sammen med alle de børn og deres forældre, der har lyst.

Vind 2 indgangsbilletter til messen

Vi sætter 4x2 indgangsbilletter (til en værdi af 2x80 kr) på højkant. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive en kort kommentar på vores blog

Du kan til deltage indtil den 19. april kl. 23.59.

Baby- og Småbørnsmessen vil også i år være et "alt under ét tag-arrangement" for nuværende og kommende småbørnsforældre. Baby- og Småbørnsmessen skal informere om børn, graviditet, sundhed, sygdom, udstyr, tøj, møbler, mad, sikkerhed, pasningsordninger og plejeprodukter med mere. Messen er også stedet, hvor man henter inspiration, får overblik, køber babytøj, børnetøj, ventetøj og tilbehør, smager babymad, tester legetøj, ser på barnevogne, bleer, bøger, biler og meget andet.
 

Vi glæder os til at se dig!!<< tilbage

 

tilmeld dig vores
gratis nyhedsbrev
 

minimotion.dk - odensevej 56 - 5800 nyborg - cvr. 32 48 80 80 - tlf. 40 99 49 49 - mail. rikke@minimotion.dk