samarbejdspartnere vilkår presse kontakt
 
 
  forside køb videoer shop motorik nyheder spørgsmål og svar det siger andre om minimotion  
 
 

spørgsmål og svar

Min dreng er 2 mdr, hvis jeg køber hele pakken altså 0-12 mdr. vil jeg så starte fra starten og altså være 2 mdr. bagefter eller får jeg så de videoer jeg er gået glip af på en gang for derefter at få en film hver 2. uge?

Du skal tegne abonnementet via hjemmesiden og så efterfølgende sende os en mail med info om hvor gammelt dit barn er. Så kan vi manuelt rettet dit abonnement til, så det passer til dit barns alder. Vi har mulighed for at åbne op for et kvartal af gangen, så hvis dit barn er 2 måneder, så åbner vi op for alle filmene i aldersgruppen 0-3 måneder. Og når dit barn så er 3 måneder starter vi op for resten abonnementet, så du får en ny film fra 3 måneder og frem hver 2. uge.

Jeg købte hele pakken - bare for at lære om det der var gået forud også - man kan vel aldrig vide for lidt tænkte jeg. Med det resultat at jeg så ikke har noget jeg kan bruge til mit barn med den alder han har nu. Har du mulighed for at frigive de film der ligger frem til hans alder (5 1/2 måned) så jeg kan komme rigtigt igang med Minimotion.

Selvom dit barn er 5½ måned kan du sagtens få glæde af de film, der ligger forud. Mange af legene kan du fortsætte med at lave - du kan bare sætte tempoet op - også når dit barn er ældre end 1 år.

Vi kan, når du har tegnet abonnementet, rette det til så det passer til dit barns alder. Vi har mulighed for at åbne op for et kvartal af gangen, så hvis dit barn er 2 måneder, så åbner vi op for alle filmene i aldersgruppen 0-3 måneder. Og når dit barn så er 3 måneder starter vi op for resten abonnementet, så du får en ny film fra 3 måneder og frem hver 2. uge.

 

tilmeld dig vores
gratis nyhedsbrev
 

minimotion.dk - odensevej 56 - 5800 nyborg - cvr. 32 48 80 80 - tlf. 40 99 49 49 - mail. rikke@minimotion.dk